Medeoprichter van DeepMind lanceert AI-onderneming van de volgende generatie.

MIT technology review hield een interessant interview met Deepmind cofounder Mustafa Suleyman over zijn nieuwste onderneming genaamd Inflection. Het bedrijf zet de stap van generatieve naar interactieve AI.

Mustafa Suleyman, mede-oprichter van DeepMind pioniert, met zijn nieuwe onderneming Inflection, in de volgende fase van kunstmatige intelligentie volgens een artikel op MIT technology review. De artificiële intelligentie die we nu zien ontstaan en direct kunnen gebruiken in de vorm van chatbots zoals ChatGPT zijn alleen nog maar een voorbode van de komende ontwikkelingen. AI wordt de standaard interface voor interactie met computers, apps en robotica.

https://www.technologyreview.com/2023/09/15/1079624/deepmind-inflection-generative-ai-whats-next-mustafa-suleyman/

Suleyman, bekend om zijn techno optimisme en geloof in technologie als een kracht ten goede, richt zich op de ontwikkeling van interactieve AI. Deze nieuwe soort AI gaat verder dan het genereren en analyseren van tekst en beeld. Inflection wordt ondersteund door een miljardeninvestering en wil voorop lopen bij deze ontwikkeling.


Posted

in